Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Επιμένουν παρά τις σφοδρές αντιδράσεις …

Ο πρώτος «οδικός χάρτης» για το γήπεδο ΠΑΟ


Το σημερινό γήπεδο του ερασιτέχνη ΠΑΟ ίδιοκτησιας δήμου Αθηναίων 

«Μακρά» προετοιμασία σε θεσμικό επίπεδο απαιτείται για να προχωρήσει η μεταφορά του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδί αντί για τον Βοτανικό. Το υπουργείο Περιβάλλοντος ζήτησε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου της Λεωφόρου, να συμμετάσχει στις επιτροπές που θα αναλάβουν τις θεσμικές αλλαγές, ενώ υποστηρίζει ότι η ακριβής θέση του γηπέδου στο Γουδί είναι κάτι που δεν χρειάζεται να αποφασιστεί από τώρα … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 11:23, 5 Μαΐου 2017).

Μπράβο κ. Φάμελε.

Τώρα εξηγείται γιατί σας έδωσαν υπουργικό θώκο. Λογικά ένας πρόθυμος πρέπει πάντοτε να αμείβεται και μάλιστα πλουσιοπάροχα.

Ελπίζουμε το ΣτΕ να βάλει φρένο και τέλος στα απατηλά σας όνειρα, να προσφέρετε ένα γήπεδο κολοσσιαίων διαστάσεων αλλά και κυρίως ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, όπως άλλωστε έχει ήδη επισημανθεί, σε μια ανώνυμη κερδοσκοπική ποδοσφαιρική εταιρεία μεγιστάνων ή ολιγαρχών αν προτιμάτε.. Εταιρεία του τύπου που είναι καθημερινώς στην ειδησεογραφία για παράνομες πρακτικές και δοσοληψίες, διαπλοκή, βία και βανδαλισμούς. Όλα αυτά που πρέπει να μένουν μακριά από πάρκα και νοσοκομειακές μονάδες.7 

Δεν υπάρχουν σχόλια: