Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ζηλεύουμε αφάνταστα ...

Διαβάσαμε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το άρθρο του κ. Ν. Βατόπουλου που με ενθουσιασμό περιγράφει τις πρωτοβουλίες των κκ. Μπένου και Λαμπρινουδάκη, σχετικά με το Ασκληπιείο Επιδαύρου.

Διαβάστε όμως πρώτα το άρθρο για να έχετε ίδια γνώμη στο http://www.kathimerini.gr/875895/article/epikairothta/ellada/h-nea-arxaia-epidayros-3epernaei-ton-eayto-ths .

Μακάρι να υλοποιηθούν όλα όσα επιχειρούν οι δύο αυτοί αξιέπαινοι συμπολίτες μας και να δούμε επί τέλους και κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον στον τομέα του Πολιτισμού.

Παράλληλα ζηλεύουμε και απογοητευόμαστε από την αδυναμία μας να πείσουμε αρμοδίους και χορηγούς για τη καινοτόμο ιδέα των Σύγχρονων Ασκληπιακών Πάρκων και την πιλοτική εφαρμογή τους στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών. Εμείς συναντούμε μόνον τοίχους και αδιέξοδα από το 1994, όταν οριστικοποιήσαμε τις ιδέες μας και παρουσιάσαμε σε δημόσια εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, το πρόγραμμα.

Θα σταματήσουμε εδώ, για μην κάνουμε και άλλα λάθη. Και θα επανέλθουμε με διαφορετικά και περισσότερο αισιόδοξα σενάρια, απόψεις και ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: